Kabeh anggota premium bisa ngundhuh

1,242,251 PHOTOS • 950,000 ILLUST VECTORS • 52,000 VECTOR SILHOUETTES • 700+ TEMPLATES

Gabung saiki

\Peserta /
60K wong
Ngobrol!

Yen saiki, kita nyedhiyakake nganti 15 jinis koleksi materi saka koleksi materi ing ngisor kaca iki. Kajaba iku, ana luwih saka 50 jinis materi hak istimewa ing tengah kaca. Cukup kanthi melu layanan keanggotaan premium sampeyan bisa nyingkirake asli! Luwih saka 60.000 wong wis melu ing bukti kasebut.

Keuntungan Layanan Keanggotaan Premium 9

Zero latency

Ing kasus anggota gratis, wektu tunggu 15 detik kudu saben wektu materi diundhuh, nanging ing kasus anggota premium, wektu tunggu bisa diundhuh kanthi cepet ing 0 detik .

Sampeyan bisa ngundhuh kabeh

Ing kasus anggota gratis, jumlah undhuhan materi saben dina diwatesi 9 poin. Minangka anggota premium, sampeyan bisa ngundhuh nomer undhuhan tanpa watesan .

Premium materi

Sampeyan bakal bisa ngundhuh sembarang bahan sing didol kanthi ragad . Kabeh Sisa saka anggota free materi sing ora bisa diundhuh, sampeyan bakal bisa kanggo njaluk.

Bebarengan

Ing kasus anggota gratis, sampeyan mung bisa ngunduh siji materi sekaligus. Yen minangka anggota premium, sampeyan bisa ngundhuh nganti 10 poin sekaligus kaya ngemot materi ing bakul belanja ing bakul belanja.

Konfirmasi sajarah

Sajarah materi sing diundhuh ing wektu sing lawas tetep nganti 1000 poin . Fungsi iki migunani minangka warehouse sing ditrapake kanggo sampeyan nalika sampeyan pengin nggunakake materi sing diunduh kanggo sawetara wektu banjur nggunakake maneh. Wektu lan tenaga kanggo nggoleki luwih cendhak, dadi fungsi sing arep digunakake.

Uga certified ing situs adhine

Ilustrasi Yen sampeyan dadi anggota premium karo AC, sampeyan bakal disertifikasi minangka anggota premium ing "situs adik " Foto AC "Siluet AC" . Ing mangsa ngarep, saben situs bisa dadi layanan anggota premium sing kapisah, nanging saiki dadi anggota, kabeh telung situs bakal disertifikasi minangka anggota premium kanggo urip karo rega sing ora diganti. ※ Rega kampanye nalika ulang tahun utawa SNS mung ditrapake kanggo pembayaran pertama.

Keuntungan Amimura

Pisanan, nalika sampeyan gabung, sampeyan bakal nampa luwih saka 50 judul koleksi materi pola latar mburi! Kita bakal terus nawakake hadiah peparinge saben wulan saben wulan, mulane nyana kabeh. Sampeyan uga minangka materi sing bisa digunakake kanggo tujuan komersial.

Mail uga premium

Saka 2 dina sawise dadi anggota premium, malah nunggu wektu ngundhuh materi bakal ilang ing surat kabar "Mail Freebie AC" paling gedhe ing Jepang . Kajaba iku, kita bakal bisa ngundhuh materi ing 6 dina pungkasan ing kabeh wektu. Sampeyan uga bisa ngundhuh bahan liwat ing situs malah luwih eksklusif. Sampeyan bisa nampa materi sing paling anyar sadurunge release publik ing situs kanthi gratis saben dina.

Count nggoleki tanpa wates

Yen sampeyan anggota gratis, sampeyan mung bisa nemokake sapuluh dina, nanging yen sampeyan dadi anggota premium, sampeyan bakal bisa nggoleki nomer tanpa wates.

Pinten ingkang langkung sae tinimbang perusahaan sanes!

Apa sampeyan ngerti prabédan rega antarane situs utama lan situs web materi sing dikelola ? Bener ana puluhan kaping prabédan . Kajaba iku, sanajan ana watesan sing ketat ing jumlah undhuhan ing situs materi utama, situs iki bisa diundhuh tanpa wates. Yen ana bedane kaya iki, sampeyan bisa ngrasakake curiga yen kualitas puluhan kali luwih elek? Nanging wenehana lega. Kanggo bukti kasebut, kita disetujui dening akeh panganggo.

Alesané rega sing murah amarga praktik bisnis beda banget saka wiwitan. Kira-kira babagan materi lan kualitas, situs kita terus berkembang saben dinten ora bakal kelangan. Menawi rega, punika saestu mirah, lan boten wonten watesan babagan jumlah undhuhan. Mulane sampeyan bisa menehi saran kanthi yakin.

Nanging, ana rencana ngunggahake rega situs kita. Supaya saranake sampeyan gabung maneh. Iku amarga sampeyan supaya 'sabab sampeyan "nalika sampeyan gabung mengko. Yen sampeyan melu dina iki, nganyari dina sabanjuré uga, rega dina iki gampang ditrapake lan bisa nguntungake banget. Mangga teka lan gabung karo kita saiki. ※ Rega kampanye nalika ulang tahun utawa SNS mung ditrapake kanggo pembayaran pertama.

Biaya lan watesan
Perusahaan
Price (Monthly)
$90
Ngundhuh undhuhan
Up to 300
Perusahaan kita
$6.114
Unlimited

Siapke luwih saka 50 jinis hadiah!

Ing ngisor iki mung bagean! Bahan kasebut ditambahake saben wulan.

Nalika melu layanan keanggotaan premium, sampeyan bisa ngundhuh macem-macem koleksi materi pola latar mburi lan koleksi materi template saka kaca Ing sembarang wektu. Yen sampeyan ngowahi rega dhuwit kanggo entuk manfaat gratis iki, bakal dadi jumlah sing cukup! Bahan bonus tambahan bakal ditambahake saben wulan saben sasi supaya bisa nyana. ※ JPG lan EPS data kalebu ing koleksi materi. Panggunaan komersial OK lan kredit ora perlu. Distribusi ora bisa.

Dekorasi etnis
Dekorasi etnis
Pola cemlorot
Pola cemlorot
Rangka pigura dipalang
Rangka pigura dipalang
Pigura kayu
Pigura kayu
Item pihak
Item pihak
Cithakan kertu bisnis
Cithakan kertu bisnis
Pola organik
Pola organik
Pola werna anget
Pola werna anget

Iku ndadékaké kanggo manfaat saka loro pencipta lan panganggo.

Foto Apa sampeyan ngerti sapa sing njupuk foto? Ana akeh potret sing diprodhuksi dening kita, nanging ing kasunyatan kasebut dikirim dening para pencipta ing Jepang tanpa alesan profesional utawa amatir. Kanggo mekanisme situs, kita kudu mbayar 3 yen kanggo kontributor saka perusahaan kita saben wektu materi foto sing disumbang didownload. Aku dibayar saka pendapatan iklan sing dikirim ing situs iki yen 3 yen. Sayange, jumlah sampeyan bisa mbayar saka revenue iklan diwatesi 3 yen, considering biaya operasi situs. Supaya, senadyan ana akèh pencipta sing ngirim bahan foto sing paling apik, merit kreator cilik, saéngga kita bakal dadi frustrasi.

Dadi aku miwiti layanan keanggotaan premium kanthi perasaan "Aku pengin bali maneh gawe kreatif!" Aku pengin nggawe layanan dibayar, ngumpulake dhuwit lan bali. Aku seneng nggawe akeh kreator ing tingkat ngendi aku bisa urip mung dening foto AC. Ing mangsa ngarep, aku bakal nerjemahake menyang pirang-pirang basa sing kalebu basa Inggris lan nyebar menyang donya. Kanthi nglakokake usaha kasebut, manfaat saka pencipta bakal ageng lan kualitas foto sing dikirim foto terus meningkat. Bahan foto sing indah bakal dikirim luwih saka saiki. Akibat aku pracaya yen sampeyan bisa ngirim bahan kasebut marang kowe.

Pitakonan sing kerep ditakonake

Q. Apa transfer bank OK?

Ya. Sampeyan bisa mbayar liwat kertu kredit.

T. Apa sampeyan menehi kula mbalekaken?

Elinga yen pembatalan lan pambatalan ora bisa ditindakake sawisé rampung pemukiman.

Q. Apa aku butuh kontrak kanggo saben situs?

Saiki, yen sampeyan nganakake layanan keanggotaan premium ing salah sawijining situs "Ilustrasi AC", "Foto AC" utawa "Silhouette AC" kita disertifikasi minangka anggota premium kanggo 3 situs kanthi siji kontrak Aku bakal nglakoni.

Apa rencana kasebut kanthi otomatis anyar?

Rencana kadhaptar sampeyan bakal gawe anyar kanthi otomatis kajaba sampeyan mbatalake pilihan iki. Kanggo mbatalake mbenake otomatis rencana sampeyan lan nyegah pembayaran sing ora dikarepake ing mangsa sampeyan kudu mbatalake rencana premium saka profil pangguna.

Mangga takon kula apa-apa prakara ora pati penting.

Mangga aja ragu-ragu kontak kita bab samubarang suntingan kayata kahanan sing durung mesthi utawa kuwatir. Kita bakal mangsuli sanalika bisa, gumantung isi isi priksaan, kita bisa entuk wektu kanggo njawab. Mangga uga dicatet yen kita bakal nanggapi pitakonan kajaba dina bisnis kita (Sabtu, Minggu, dina libur, liburan kayata liburan Taun Anyar) sawise sabanjuré dina kerja.

Jeneng
E-mail
(PC mung)
Kontak

Notasi adhedhasar Hukum Urut Transaksi Tertentu

Jeneng penjual
ACworks Co., Ltd. Yoshihito Nakano
Alamat
17-17 Edo Hori 1 - chome Nishi - ku, Osaka - shi 550-0002
Nomer telpon
+81-6-6447-2020
※ Kita ora nampa pitakonan kanthi telpon. Ekspansi saka bahan gratis lan panuntun layanan keanggotaan premium kanthi rega murah, kita nggawe manajemen luwih efisien.
Alamat email
Cara pembayaran
Kartu Kredit
Rega penjualan
【Single Project】

■ AI/EPS: USD
■ PNG: USD
【Premium membership service】

■ Annual update plan: /year.
Sales volume
No limit
Delivery time of goods
Sampeyan bakal nampa barang kasebut kanthi cepet sawise pembayaran Kartu Kredit bisa dieksekusi.
Lingkungan Push (PC)
[OS] Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Mac OS X 10.4 utawa luwih 【Browser】 Internet Explorer 8.x 9.x 10.x 11.x (Browsing ing tampilan kompatibel ora ditrapake), versi paling anyar Firefox, Safari paling anyar versi, versi paling anyar Google Chrome.
About returned goods/defectives
Amarga sipat produk elektronik, kita ora bisa nampa kembalian utawa pembatalan.

Ngundhuh nganti 5 hadiah materi minangka Premium Anggota

※ Premium anggota bisa ngundhuh sawise partisipasi. Nggabungake anggota premium lan nampa hadiah!